...

Wat klanten over Yvonne zeggen

Osteopathie+, Lichaamstolk en Healer met Aze

Hoi Yvonne! Wat een ander paard heb ik zeg! Hij is weer aan het spelen, loopt super ruim en heeft een super zachte blik weer in zijn ogen. Vandaag is hij gaan stappen onder het zadel in het bos en zo relaxed (was zijn tweede keer!). Ik sta perplex!

Groetjes, Sicera

Osteopathie+, Lichaamstolk en Healer met

Yvonne is een unieke next level therapeute, met de gave om zich compleet open te stellen voor wat het paard aan haar wil vertellen. Door te luisteren, kijken en voelen weet ze heel goed wat er nodig is om de balans weer te herstellen. De paarden geven zich helemaal over omdat ze zich gehoord voelen, en ze laten Yvonne precies zien waar ze behoefte aan hebben. Ongelooflijk hoe een paard na de behandeling veranderd is in zijn lijf, maar vooral ook in zijn koppie, te zien aan een veel rustiger en vrolijker paard. De balans tussen lichaam en geest wordt weer hersteld, wat de essentie is van gezondheid. Wat Yvonne een unieke therapeut maakt is de focus op bewustwording. Paard en ruiter zijn zo nauw met elkaar verbonden, en vaak wordt echte verbetering pas een feit wanneer wij als mens bereid zijn te luisteren naar onze paarden. Yvonne leert je anders kijken en vooral voelen, een ware inspiratie!

Dankjewel Yvonne, Krista Sand

Osteopathie+, Lichaamstolk en Healer met Sportpaarden

Yvonne behandelt meer dan 10 jaar mijn sportpaarden. Ze heeft meerdere expertise en voelt goed aan wat het paard, op dat moment,  nodig heeft. Na de behandeling koppelt ze haar ervaring terug en dit komt altijd overeen met wat ik ervaar in de training.

Ze is een belangrijke schakel in het proces dat ik, als amazone, doorloop richting het doel dat ik heb met elk paard.

De paarden voelen na een behandeling los en fris aan. Bij paarden die snel gespannen zijn, merk je dat ze de spanning beter af kunnen laten vloeien na een behandeling.

Groetjes, Kim Jacobie

Osteopathie+ Lichaamstolk en Healer met Klàudius

Yvonne heeft mijn paard met ernstige blessure helpen ondersteunen waar ze dat kon. In alle rust heeft ze hem een passende, gerichte sessie behandelingen gegeven waar hij op dat moment lichamelijk en geestelijk baat bij had. Mijn paard is er echt enorm van opgeknapt, omdat Yvonne weet wat ze doet en het paard volledig kan uitlezen. Ik blijf mijn paard door Yvonne periodiek laten checken. Een echte aanrader!

Groetjes, Claudia en Klàudius

Cranio sacraal, Lichaamstolk en Healer met Tiede

Al 12 jaar behandelt Yvonne mij, zonder iets aan te geven weet Yvonne altijd mijn problemen moeiteloos op te sporen. Je hebt maar één lichaam en Yvonne zorgt ervoor dat het goed onderhouden blijft. Ik zou niet meer zonder haar behandelingen kunnen en willen.

Groet, Tiede

Osteopathie+, Lichaamstolk en Healer met Dancer en Bart

Wat ik erg waardeer en bijzonder prettig vind aan de behandelingen van Yvonne is de wijze waarop zij afstemt op de paarden. Zij kiest ervoor om hen te zien en te voelen zoals ze op dat moment zijn. Van daaruit werkt ze tijdens haar behandeling samen met het paard en legt hen de behandeling niet op. Eventueel gedrag wat ontstaat door de behandeling wordt als waardevolle informatie beschouwd en niet als zijnde ‘vervelend’. Haar benadering is puur en liefdevol. In mijn ogen hele belangrijke bouwstenen voor een paard om zich veilig en open te voelen. Iemand op een diep niveau toelaten in je lichaam en je systeem is een intiem proces. Wat mij betreft dient een behandelaar daar met veel liefde, geduld en respect mee om te gaan. Dankzij deze benaderingswijze ontstaat er vertrouwen tussen haar en het paard en zal het paard de behandeling veel beter kunnen toelaten, waardoor het resultaat vele malen effectiever is.

Ik denk dat dit voor de paarden betekend dat zij gehoord, gezien, begrepen en gevoelt worden door haar en er gemakkelijk(er) voor openstaan om haar toe te staan en te laten helpen.

Verder ervaar ik het als prettig dat zij tijdens de behandeling steeds afgestemd en gefocust blijft op het paard en bijvoorbeeld niet in gesprek gaat met mensen. Ze is echt daadwerkelijk gefocust op het paard en het voelen tijdens de behandeling. Daarnaast neemt ze de tijd en stemt ook hierin af op wat het paard aangeeft en nodig heeft.

 Zoek je iemand die vanuit verbinding je paard op professionele wijze behandeld en benaderd? Vanuit liefde, respect en kennis? Heb je een paard die mensen moeilijk vertrouwt of dergelijke behandelingen niet gemakkelijk toestaat? Dan kan ik je Yvonne van harte aanbevelen!

Lieve Groet, Monique de Rijk

Cranio sacraal, Lichaamstolk en Healer behandeling Vivian

Mijn ervaring met de healing behandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Yvonne begint bij het het sacrale deel om vervolgens via het thoracale deel bij het craniale deel uit te komen. Tijdens de behandeling verteld ze op een rustige manier waar je je focus op moet hebben en legt ze uit welke organen daar liggen en welke invloed deze op het lichaam hebben. Ik ervaar tijdens de sessie een soort innerlijke rust en meer zelfbewustzijn. Na de sessie voelt mijn lichaam losser beter in balans. Yvonne, ontzettend bedankt en ik kijk uit naar de volgende keer.

Liefs, Vivian

Cranio sacraal, Lichaamstolk en Healer behandeling Hanna

Voor de behandeling had ik veel last van drukte in mijn hoofd. Ik stond continu aan en was de hele dag bezig in mijn hoofd. Het voelde als een wir war van allemaal losse dingen die ik niet kon plaatsen. Ik ervaarde pijn in mijn schouders, de druk en de last die op mijn schouders komt. Daarnaast had ik het zelf het idee dat m’n hoofd vol was en er niks meer bij kon. Emoties had ik weinig, ik voelde me wat afgevlakt en zodra er wel emotie was ging ik meteen weer in mijn hoofd zitten. Wat moet ik er mee? Is dit wel goed?

Die vraag of het wel goed is, speelde de laatste weken vaker.

 Vandaag tijdens de behandeling heb ik voor mezelf het idee gehad dat ik het wel goed doe en dat mijn eigen zijn en eigen ik goed genoeg is. Ik kreeg het vertrouwen dat wat ik voel/ervaar/doe goed is. Het is van mezelf.

De begeleiding beginnend met de ademhaling vond ik zelf een erg prettig gevoel. Het is een stukje bewust wording van mijn eigen lichaam. Doordat je bepaalde dingen zei wat ik kon ervaren bleef ik dichter bij mezelf en ging meer voelen. Zo voelde ik me met mijn hele lichaam verbonden aan mijzelf. Door de begeleiding van jou langs alles in mijn lichaam te gaan kreeg ik meer inzichten in mijn lichaam en kon ik daarin ook verbindingen leggen.

In mijn hoofd is nu ruimte gecreëerd en dit gevoel wil ik graag vasthouden en meer ervaren. Na de tijd voel ik me opgewekter, vrijer en meer in balans.

 Na de behandeling ben ik gaan hoelahoepen. Voor de behandeling kon ik maar één kant om, na de behandeling lukt het mij om beide kanten op te hoelahoepen!

Dankjewel Yvonne, Hanna

Ook via WhatsApp bereikbaar
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.