...

Voor mens en paard in balans

Frequentietherapie

Elk levend organisme heeft zijn eigen trillingsfrequentie, van organen tot elke individuele cel. In een gezond lichaam verloopt de communicatie tussen deze trillingen zonder verstoring. Maar wanneer het evenwicht verstoord raakt door bijvoorbeeld stress, gifstoffen of andere invloeden, kan dit leiden tot symptomen als pijn, vermoeidheid en ontstekingen. Met frequentietherapie kun je dit oplossen.
Frequentietherapie heeft een transformerende kracht, waarbij we alles in het leven zien (mensen, dieren en planten) als een samenspel van vitale energie. Als ervaren beoefenaar werk ik vanuit een holistisch perspectief, waarin trillingen en frequenties de sleutels zijn tot balans en heelheid.

Cel communicatie en spanningsverschil: Basis van gezondheid

Ons lichaam is een zelf herstellend en intelligent systeem. Het bestaat uit organen en biljoenen cellen. Het spanningsverschil in de celmembraan is cruciaal voor de gezondheid van een cel. Frequentietherapie richt zich op het herstellen van dit spanningsverschil. Hierdoor verbetert de communicatie tussen cellen en het stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Onderhoud voor lichaam en geest: Holistische levensstijl

In deze moderne maatschappij nemen stress en externe invloeden toe. Daarom is het essentieel om lichaam en geest te onderhouden voor een langdurige gezondheid. Mijn holistische benadering bevordert niet alleen de fysieke fitheid, maar ook je mentale en emotionele balans. Luister naar je lichaam, stem je af op zijn behoeften en ontdek hoe ‘healing’ in herhaling ligt. Het is vergelijkbaar met leren praten en lopen.

Stimuleer het zelf herstellend vermogen: veilige frequentietherapie

Mijn wellness apparaat biedt krachtige pulserende elektromagnetische velden met diverse frequenties. Het stimuleert energetische coherentie, wat stress vermindert en je zelfherstellende vermogen stimuleert. Je lichaam neemt alleen de nodige frequenties op. Dat maakt deze therapie absoluut veilig, zonder elektrodes of matten die je bewegingsvrijheid beperken.

Ongekende mogelijkheden: samen ondersteuning ervaren

De flexibiliteit van mijn behandelmethode maakt gelijktijdige ondersteuning voor mensen en dieren mogelijk. Zonder fysieke beperkingen kun je samen profiteren van de helende cocon van frequenties, wat bijzondere mogelijkheden biedt voor holistische zorg.

Mijn werkmethode: Individuele verbinding en programma’s op maat

Mijn werkwijze omvat het verbinden met het individu, dier, groep, plant of gebouw. Aan de hand van jullie gegevens creëer ik aangepaste programma’s, die ik lokaal of op afstand kan afspelen tijdens de behandeling.
Ontdek de gepersonaliseerde benadering van frequentietherapie voor een diepgaande helende ervaring. Dit is geen vervanging van een medische behandeling, het is aanvullend op de dier/mens geneeskunde.

Ben je benieuwd wat frequentietherapie voor jou en je paard kan doen? Neem contact op!

Ook via WhatsApp bereikbaar
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.